Google+ Followers

Sunday, 13 November 2016

The Burger Shop Yang Famous Di SS15

Musin hujan ini perut memang cepat lapar walaupun baru je makan hahah..so Encik husband ajak keluar pusing-pusing amik angin malam..tiba-tiba rasa nak makan burger malam semalam so singgah lah ke SS15 subang jaya yang memang ada banyak pilihan gerai-gerai burger.


 Area Subang Jaya SS15 ini memang banyak gerai makan tak kurang juga gerai-gerai makan "truck food "yang sangat femes sejak mejak ni..So kami decided nak singgah makan burger di The Burger Shop yang sangat femes untuk area subang jaya ss15 nie..
 Biasa kalau beli burger disini cheq hanie hanya "Tapau" je nak cepat tapi hari semalam saja nak lepak-lepak santai sambil amik angin malam so kami pilih makan je disini.
Yang special kat sini daging burger dia di belah dan diapit dengan telur sungguh menyelerakan..ramai jugak la pelanggan kat sini tak kiralah yang menunggu untuk "tapau"atau makan disana.
 Disini bukan hanya dijual burger tapi ada juga beberapa menu tambahan yang tak kurang hebatnya simple tapi still ada keistimewaanya.
 Tukang Masak burger ini sangat pantas memyediakan makanan kami tak perlu menunggu lama untuk mendapatkan makanan yang kami makan
order.






Antara menu yang kami pilih iaitu Burger Daging Special


Burger Ayam Special

FRENCH FRIES

HOT DOG JOMBO
CHEESE WEDGES


jemput-jemput makan..hehe





11 comments:

Wani Sukarno said...

alahai menggoda tengok burger ..hii

Mrs. A said...

Amboi! tengok menu dia macam-macam ada.
Cheese wedges dia comel-comelnya

Haniezafri Othman said...

Wani Sukarno : hahahah..terliur kan..rasa pun sedap..

Haniezafri Othman said...

Mrs.A : Aha tu yang buat dia femes emas tu heheh..cubalah sedap tak rugi..heheh

Irda Garmin said...

i baca entry ni otw balik umah...habis keje..now 8.50 pm
.wuaaaa siyesss laparr nengok burger ni..ni rasa nak mkn burger malam ni..hehe

Haniezafri Othman said...

Hehe..kan malam2 mkn burger mmg syok..hehe

Ahmad Hasif said...

fuh lama pula tak makan burger ni.. tgk gambar burger ni kena g cari burger ni makan.. hehe.. sy suka burger roti garing.. fuh mmg layanzz..

Haniezafri Othman said...

Lagi best klu roti tu letak planta bnyak2 goreng garing fuh..selalu peniaga xbakar roti garing nak cpat kut..

Unni Anje said...

sakan nah makan burge

Haniezafri Othman said...

unni anje: heheh sekali sekala layan menu fast food memang best ..hhe'

Cik Yaya said...

wahh dapnyer