Google+ Followers

Thursday, 10 November 2016

Happy Birthday Sayang Zac Aireal

              1.11.2016 yang jatuh pada hari selasa genap anak mama yang ke 4 tahun.Rasa macam baru semalam mama lahirlan abang .Syukur alhamdulilah diatas rahmatnya.

          


 tapi memandangkan keadaan yang tak mengizinkan mama tak dapat nak buat party untuk Abang aireal maklumlah kesempatan masa yang semakin hari semakin laju menukar siang kepada malam malam ke pagi tak sempat nak buat persiapan hanya sambut bersama keluarga kecil cheq hanie.

           Semoga Abang menjadi anak yang baik dan menjadi seorang yang berjaya .Mama sentiasa mendoakan abang dan sentiasa ada untuk abang walau dalam doa dan ingatan.

 Dengan rasa bersalah dan terpaksa memohon bantuan babysister created majlis birthday abang Aireal . Terima kasih tak terhingga kepada babysister yang sangat baik hati berjuta dalam seribu ..almaklumlah zaman sekarang IKHLAS tu dah macam lebih kurang sangat ,ini berdasarkan pengalaman cheq hanie sendiri..Bukan semua babysister yang sanggup sayang dan jaga anak kita seperti anak sendiri..


           Tengoklah tu wajah tak ikhlas Abang Airel bila mama dan papa tak dapat nak join majlis di rumah babysister .Atas alasan yang memang tak dapat dielakan..Maaf ye sayang next year mama promise opss..insyaallah adalah sebaik agar tidak termungkir janji..

No comments: