Google+ Followers

Thursday, 10 November 2016

Garment Steamer Steam Iron Stand Philips

Jalan-jalan ke pasaraya Giant ada pulak sale Steam Iron Stand so tak fikir panjang terus beli sebab memang dah lama sangat mengidam nak tapi disebabkan harganya yang agak mahal.
Sebagai percubaan pertama selepas bukak kotak ..Pada pendapat cheq hanie Iron ini ok cuma untuk baju lembut macam blous atau tudung tapi untuk uniform dan seluar agak kurang sesuai .Memandangkan baju beruniform atau seluar memerlukan kita membuat line untuk nampak kemas.


Apapun kalu memang membantu mencepatkan masa sambil bersiap pun boleh iron baju..heheh..

3 comments:

Unni Anje said...

salam balas kunjungan.. iron ni sllu guna kalau kat umah kazen je,,hihhihi

btw blog knpa x letak button follow :(

Haniezafri Othman said...

mmmm thank you...salam perkenalan..maaflah saya tak mahir sangat bab blog ni nanti sy update ye..good luck to my new friends..

Haniezafri Othman said...

ok cik Unni Anje kita dah letak follow :sudi2 follow kita yer..