Google+ Followers

Wednesday, 23 November 2016

Ceriakan Buah Hati Anda Dengan Flowerday

                    Zaman yang serba cangih mangih ni semua benda boleh dibuat dengan mudah...Tak perlu lari kesana sini untuk surprise kan pasangan atau buah hati  kita hanya perlu order online Flowerday dengan harga yang berpatutan mampu membuat pasangan anda tersenyum .
    

                   Di Flowerday ini bukan sahaja murah tapi cantik .Pelbagai category surprise yang boleh diorder tak semesti bunga cenderahati pun ada .
        


           Salah satu gubahan yang ditawarkan..nak detail sila ke website flowerday..


Contact Details

Email Address       : info@flowerday.com.my
Contact Number   : +603 7866 0155
Address                   : 81, Jalan SS2/55, 47300 Petaling Jaya, Selangor.

6 comments:

Mazni Azmi said...

Dalat bunha segar memang seronok. Sebab jarang karang orang nak bagi kan.

Flower day pun pandai sebab ambil tempahan online. Asal ada duit semua jadi.

Masalah pun selesai 😃

Unni Anje said...

Cnti bunga.. Unni last dpt bunga cam ni time konvo jak.. Huhuh

Haniezafri Othman said...

mukin harga bunga segar ni agak mahal dan tak tahan lama sebab tu jarang org bg..cuba kalu murah mesti dapat selalu..

Cik Yaya said...

salam singgh sini...
hrga bole thn jg..
xtau nk kte mura or mhala tu sb xde pglmn lg..hehe
agak2 hrga cmtu mmg ok ke..?biasa?

Syazwani Zunidan said...

InshaaAllah , boleh cuba nie .

Haniezafri Othman said...

Mmmm snang dan murah kan..