Google+ Followers

Wednesday, 16 November 2016

Koleksi Shawl Baru

SHAWL SATIN
Tak tahulah kenapa cheq hanie lebih tertarik kepada tudung jenis shawl berbanding jenis lain-lain mungkin kerana ianya panjang dan senang untuk digayakan dengan pelbagai cara selain mudah digosok .Sebenarnya inilah kali pertama cheq hanie membeli shawl berwarna merah .Jom Cheq hanie share 2 cara mengayakan shawl ini


Gaya sempoi macam ni sesuai untuk berjalan-jalan atau ke majlis-majlis tertentu.Nampak lebih rilex.


Gaya ini lebih casual sesuai untuk ke urusan rasmi atau pejabat.


9 comments:

Unni Anje said...

WAHH CNTIKNYA!!

Haniezafri Othman said...

shawl ini memng senang dibentuk and lembut jer...

Mazni Azmi said...

Cantik betul warna merah maroon tu. Nampak ekslusif

Haniezafri Othman said...

warna cerah ini buat kita nampak menyerlah tapi bukan semua colour kita berani nak pakai heheh..ini first time beli warna merah untuk tudung..heheh

Irda Garmin said...

follow u dear

Haniezafri Othman said...

tq..irda garmin..salam perkenalan

Reen Johari said...

Serius cantik. Yang pakai cantik, tudung pun cantik.. Warna menampakkan diri lebih confident.

Haniezafri Othman said...

heheh...tq cik reen jahari..betul tapi nak pk colour 2 wow mcm ni pk 3-4 kali heheh

Cik Yaya said...

cantik ^_^