Google+ Followers

Friday, 11 November 2016

Kulit Putih Cerah Dan Anjal Dengan Produk K-Colly


Hari ini rasa nak share produk yang Cheq Hanie amalkan untuk mencantikkan dan mencerahkan  kulit dari segi dalaman yang lebih berkesan based on my experience lah Iaitu K-COLLY.Kesanya boleh dilihat seawal seminggu yang cheq hanie dapat rasai.Kulit lebih cerah dan bermaya muka hanya diwajah tapi juga di seluruh badan. 

   Cheq hanie amalkan dua produk ini "WHITE BOOSTER " dan "PINKISH SKIN" by K-COLLEY.
Untuk white booster cheq hanie amalkan 2 biji sebelum tido dan segelas air masak dan pinkish skin cheq hanie amik 2 scope setiap pagi sebelum sarapan.Mesti nak tanya kenapa amik asing-asing sebabnya pinkish skin tu sweet dan masam dalam bentuk serbuk so nak elak amik benda manis malam dan cegah kaviti so cheq hanie tak nak amik malam walaupun boleh gosok gigi tapi nak jaga gigi punya pasal so cuba elakkan white booster dalam bentuk pil so mudah diamik
                       Pic before ini cheq hanie amik sebelum amalkan produk k-colley ini dan selepas seminggu cheq hanie amik gambar untuk lihat keberkesanan produk ini alhamdulilah hasilnya..Kulit lebih cerah lembut dan parut pun boleh hilang..Selain itu badan rasa bertenaga dan kulit leh anjal.
Alhamdulilah hasilnya memuaskan sebotol "WHITE BOOSTER " dan "PINKISH SKIN" boleh tahan selama sebulan so bagi siapa-siapa yang nak bolehlah  amalkan .

2 comments:

Unni Anje said...

wahhh.. nmok kesannya

Haniezafri Othman said...

Unni Anje..ye..memang excited tengok kesanya tak perlu pakai makeup tebal untuk dapatkan kulit putih dan sekata ..cubalah tak rugi tapi kena minum air masak banyak sikit..