Google+ Followers

Thursday, 10 November 2016

Shawl Murah Dengan Aneka Corak



Awal-awal pagi dah amik mood dengan berselfie...Inilah benda yang cheq hanie suka buat bila dalam keadaan tak ade mood ..mencari mood untuk terus senyum walau dalam hati penuh gundah gelana dek macam-macam hal..

Ni nak share koleksi shawl terbaru..percaya atau tidak hanya RM15 kainya yang mudah dibentuk untuk apa jua benda yang kita nak selain tak perlu digosok tapi tetap nampak cantik..berminat sila inform ye..

 

2 comments:

Unni Anje said...

comenya nya kak ni... lawa shwal tu

Haniezafri Othman said...

hahah..ye ke haha tma kasih..aha murah je rm 15 tak perlu nak susah2 nak gosok..senang cepat dan simple je..