Google+ Followers

Tuesday, 29 December 2015

LEPAK TELUK CEMPEDAK KUANTAN


          Dah alang-alang cuti panjang ini berjalan ke Teluk cempedak Kuantan amik udara segar dan pemandangan pantai yang indah...Sebenarnya sejak keja kat Selangor dah lebih  setahun tak turun kuantan ni al maklumlah dah kerja sibuk memanjang tambah dah ada dua anak ni rasa tak cukup masa 24 sehari semuanya penuh dengan aktiviti .

  

        Wah !!! banyak perubahan TC sekarang..kalu dulu agak sunyi sekarang dah meriah dengan gerai-gerai tepi pantai yang dibuka untuk pengujung nak beli makanan mahupun cenderahati... Teluk cempedak ni meriah sampai waktu subuh..tak pernah sunyi dari pengunjung..

     

      Memang best makan Mc sambil mnikmati permandangan yang indah....



           Cuaca agak panas tapi angin bertiup kuat tak terasa panas..Tc ini dah ada banyak kemudahan seperti surau,gerai-gerai makanan dan peralatan ,kedai serbaneka 7e


   
      Sempat pose ala macho gitu..hehhe...



















Thursday, 17 December 2015

Pasukan Tok Gajah Sertai Team Selangor..



            Hari ni Cheq Hanie nak share story tentang sukan bola ,nak kata minat sangat bola ini tak lah sangat cuma yelah kita akan add on pengetahuan serba sikit tentang pasukan kelahiran kita iye idok.. serius cakap pasukan bola pahang ada kemajuan yang sangat bagus tapi sejak akhir-akhir ini mutu permainan semakin lemah dan merundung..ada banyak spekulasi yang Cheq Hanie dengar cuma tak tahulah kesahihannya.





Dan hari ini satu lagi berita mengejutkan dalam sukan bola , tiga pemain dari pasukan Tok Gajah telah diumumkan akan menyertai pasukan SELANGOR untuk musin baru .Cheq Hanie harap sangat pasukan Tok Gajah ini akan tetap maju dan meningkatkan lagi mutu permainan .

      



Berikut adalah senarai bekas pemain Tok Gajah yang dibawa masuk menyertai skuad Selangor:

Mohd. Khairul Azhan Mohd Khalid (PG)
Mohd. Razman Roslan (Pertahanan)
R. Gopinathan (Pemain Tengah)

 



Jom join Segmen Blogwalking Jejari Runcing




http://jejariruncing.blogspot.my/2015/12/segmen-blogwalking-bersama.html


 Pertama kali cheq hanie nak join segmen ni.

Segmen Blog walking Jejariruncing

disebabkan blog ni masih baru dan tak ramai pembaca, nak cuba la ramaikan..

lagipun kalau buka blog nak baca pun tak tahu nak baca blog siapa.. so mungkin lepas ni lebih banyak blog yang akan saya discover melalui segmen ni


pada korang yang nak join, caranya mudah je..

nak tahu lebih, just tengok kat SINI







Thursday, 10 December 2015

LIPSTIK NYX YNG SANGAT OWESOME





Jom cheq hanie nak share ari nie mengenai Lipstick brand NYX yang cheq hanie order from Instagram ni.Memang teramat lah sangat owesome .Kelebihan lipstik ni kalu pakai tahan lama sampai petang tidak melecit macam liptik biasa..kemas,snang dipakai n senang simpan macam liplos je sapu kat bibir tidak comot macam lipstik or liplos kita biasa pakai ...tak ada nak patah-patah  kalu simpan dalam beg..penutup pun kmas tidak mudah terbukak...so save la heheh


Colour Cheq Hanie pakai ini SAN PAULO BY NYX....Cheq Hanie rasa suka sangat dan tidak nyesal beli.heheh..so pas ni nak tambah koleksi lah huhuh...