Google+ Followers

Friday, 11 November 2016

First World Indoor Theme Park


    Dah lama tak singgah ke Genting so hari minggu bermulalah aktiviti makan angin bersama keluarga tercinta cheq hanie..Walaupun dah tahu Genting Highland sedang dalam pembaikkan untuk permainan outdoornya hanya beberapa permainan indoor yang ada tapi demi melayan anak-anak cheq hanie decided jugak nak beli tiket.

Setelah penat menuruni tangga escalator untuk ke taman permainan indoor kami memilih permainan Reindeer Cruiser -untuk meninjau bangunan itu dari atas..

'
Permainan kedua Children Rides tapi maaf ye ini untuk kanak-kanak jer hahah..dewasa tak dibenarkan hanya boleh tengok je..Bagusnya permainan ini save untuk kanak-kanak selain kanak-kanak boleh main selama mana mereka suka..
 Next permainan kami naik Family Rides untuk melihat pemandangan dalam bangunan dari atas
    dan last permainan kami singgah ialah Safari Round kalu tak silap namanya..heheh..

Dah abis satu genting kami tawaf inilah wajah kepenatan yang dah tak sabar nak naik katil tdo hehehe...










2 comments:

Unni Anje said...

best nya dpt mcm ni kan..

Haniezafri Othman said...

hehhe sekali sekala terasa macam budak jugak excited nak naik hehehe