Google+ Followers

Sunday, 6 March 2016

Sime Darby Leadership Centre Oasis Ara Damansara

                    Bila dapat email bagitau kena pergi traning mula rasa tak ada mood iyelah mesti kena arrange semula jadual anal-anak plan nak bangun awal untuk ke tempat traning silap-silap sesat cari tempat tak jumpa....  lepas tu kena fikir kerja-kerja yang tertangguh dek kerana menghadiri kursus tapi kerana terpaksa gagahkan jugak la...
Alhamdulilah masa cari tempat ini tak susah boleh sampai tepat pada waktu atas bantuan waze dan encik Husband tunjuk jalan ...heheh

           Bila masuk tempat ini rasa pening jugak nak cari tempat daftar..bangunan besar-besar ini almaklumlah banyak sangat tangga dan pintu masuk..Tapi bila tengok taman kecil di tengah-tengah ini rasa dalam taman pulak hehehe..Tenang je bila tengok aliran air yng jernih melingkari jambatan kayu...sempat jugak jalan keliling taman ni.
Bila dah daftar dan dapat id kad untuk training masukla bilik trainig ni ..best giler lah dari kelas traning leh banyak taman cantik tadi dari pandangan atas...
   Tepat kul 8 pagi tunggu la Trainer masuk untuk mulakan kelas..so akan berkabunglah Cheq hanie disini selama 2 hari.

                      Hari pertama trainig berkenalan dengan kawan-kawan baru dari Azie kedah dan Melisa melaka yang penting selfie dulu heheh...Leadership Centre Oasis Ara Damansara ni memang cantik dan lengkap dengan kelengkapan traning.
                Second day Cheq Hanie berada di sini so sebelum bermula selfie dulu dari bilik traning ni..
          Tiga jam dalam kelas rasa dah ngantok so minta take five dulu minum milo panas dan kuih bagi energy balik..kebetulan pagi tadi tak sempat breakfast .
     Lunch break dah sampai...jemput makan...

                  



                    Alhamdulilah berjaya jugak Cheq Hanie abiskan traning kali ni so sebelum balik jomselfie dulu buat kenang-kenangan heheh. All the best of you all . Jumpa lagi..

                  " Kalu ada sumur di ladang boleh kita bertumpang mandi 
                        kalu ada umur panjang boleh kita berjumpa lagi  "



2 comments:

Husna Rahman said...

one of my wish kan konon nak jd trainer HR dekat SIME DARBY.. huhu

HANIEZAFRI said...

mmmm insyallah dengan usaha dan doa..Husna Rahman dalam bidang pe...