Google+ Followers

Wednesday, 23 March 2016

Aktiviti Malam Minggu

 
                   Salah satu aktiviti hujung minggu Cheq hanie satu family adalah jejalan cari makan... Memang best kalu berjalan dengan anak-anak ni  macam-macam hal akan jadi yang boleh buat Cheq Hanie rasa nak ketawa.             Bila dah penat berjalan nampak kedai makan yang menarik pe lagi jom singgah ..sementara menunggu order sampai selfie dulu..

                    Sikecik macam dah mengantok tu,almaklumlah kalu hari biasa waktu macam nie dah waktu tidur..

                     Kedai kami lepak kali ini namanya Restoran Hajah Maimunah terletak di betul-betul tepi Jalan Temerloh Pahang..kedai ini memang sempoi designya pun simple dan yang penting bersih..

  Cheq hanie order Chicken chop dan husband order Beef steak ,rasanya memang sedap  dan cepat tak perlu tunggu lama untuk dapatkan order. Selain steak kedai ini juga menyediakan masakan panas dan burger.

















No comments: