Google+ Followers

Friday, 5 February 2016

Sweet Memori Majlis Konvokesyen 2009


Salah satu best moment yang ada dalam life cheq hanie...hari konveksyen cheq hanie...memang banyak kekecohan di pagi itu al maklumlah nak gerak seawal pagi dengan anggota keluarga yang lambat bersiap..heheh...cheq hanie pagi-pagi lagi dh bersiap awal sebab terlebih exited.


Konvokesyen Ke-7 KOLEJ YAYASAN MELAKA 2009
1 November 2009
Dewan Seri Negeri , Ayer Keroh



Muka happy giler masa ini bak berjaya jugak abiskan 6 semesta walaupun macam-macam dugaan..inilah wajah cheq hanie ketika muda-mudi...



Inilah insan yang banyak berjasa membesarkan dan sekolahkan cheq hanie walau singgle mother tetap sanggup bersusah payah agar cheq hanie berjaya hingga tahap ini....dialah ayah dialah ibu tapi ...Terima kasih mak...


With my beloved sister and young sister..thank for you support....


My best family....tapi masa ini sedih sikit dua abang cheq hanie tak dapat datang ada urusan lain nak di selesaikan..


Sahabat pergi kelas hari-hari sahabat ponteng kelas pun iye jugak.geng siapkan assigment sampai pagi..geng makan maggie..heheh...thanks korang banyak membantu...


Geng kuliah n tutorial ...taniah korang...



Detik menunggu giliran naik ke pentas..time ni rasa excited sangat-sangat...





GROUP DIPLOMA TECHNOLOGY COMPUTER INTAKE 2005 -KOLEJ YAYASAN MELAKA



No comments: