Google+ Followers

Monday, 1 February 2016

GRELLA'S restauran ....

                   
           Hari isnin yang moody so rasa tekak demam ni nak makan stik ..kebetulan encik husband cuti..so ajak dia dating lah heheh...sebelum g berdating singgah makan ke GRELLA'S yang famous dengan stiknya yang memang kick and power gitu...kedai ini dekat depan rumah cheq hanie jer di SS19 subang jaya....


Ini dia pic kedai kalau ada yang teringin nak makan stik yang power ini....meriah gitu suasanya kalu hari minggu.....meh pakat-pakat datang oii...heheh


     Kalu nak survey-survey tu silalah refer menu yang ada kat GRELLA' S ni memang gila lah dibuatnya... Harga agak mahal sedikit tapi memang berbaloi....kenyang sampai malam heheh..bagi yang bersaiz 'S' tu memang kena sharelah...

   Keadaan dalam kedai memang sangat sempoi..muzik romantik n slow...tenang je nak makan...


Kedudukan meja yang tidak terlalu hampir antara satu sama lain memang memberikan privacy kepada pelanggan..so kalu tengah bercinta tu memang romantik la...auww


  Sekali sekala berdating tempat begini memang romantik la kan heheh...bila dah order makanan kena tunggu la ..untuk stick biasa amik masa 15-20 minit ..sementara tunggu menu stick sampai...kita minum dulu lah hehe...





    Sementara menu stik siap cheq hanie order MUSHROOM SOUP & GARLIC BREAD...soupnya yang panas dan pekat di tambah musroomnya yang di potong agak besar memang best ...yang paling istimewa garlic bread yang lembut dari yang lain..



Tips yang cheq hanie nak share dengan semua..kalu dah order set soup ini ia dah sekali dengan garlic bread so tak perlu add on lagi...




Abis menu tadi kita akan di hidangkan dengan menu utama iaitu Stick... memang penuh satu pinggang lah..memang tak boleh abis lah kalu makan seorang..


The Optimus Mixed Grill 
O.M.G Marinated Lamb Chops, Striploin Steak, Boneless Whole Leg Chicken, Chicken Franks, Mashed Potatoes, Fries, fried egg, Salads, Coleslaw and Homemade Brown Sauce.Semuanya dalam satu 


Tengok je makanan sampai memang dah tak sabar nak rasa....semuanya ada dalam satu...






Grilled Lamb Burger 
Homemade Sauce Fries fried satu satu set...


 Boneless Whole Leg Chicken, Mashed Potatoes, Fries fried , Salads, Coleslaw and Homemade Brown Sauce


Perut dah kenyang tapi masih ada 2 keping lagi daging....memang banyak sangat walau 2orang makan still tak boleh abis...

        
 Chocolate brownies with vanilla ice cream
 kek brownies dan sos cuppucino..
 








2 comments:

Elia Si Jejariruncing said...

untunglah berdeting dengan cik somi sadoo..heheheh

HANIEZAFRI said...

hehehehh...next time kita dating berempat yer...heheheh