Google+ Followers

Thursday, 18 February 2016

Bila Naga Datang Menari..

    Walaupun dah seminggu abis raya cina nie..tapi mood raya cina ni masih ada..salah satu sebabnya colleague yang berbangsa cina baru balik dari bercuti bagi angpaw dan limau...
        Kebetulan pulak ada majlis sambut tahun baru cina yang di anjurkan company bagi merayakan staf berbangsa cina 1 malaysia katakan , so company invited la Naga-naga ni menari kat office bagi memeriahkan suasana...heheheh
                           Bukan Naga je yang datang malah Raja monyet pun datang mentang-mentanglah tahun ni tahun Monyet kan heheheh..apapun raja monyet ini memang kelakar  dan nakal abis semua staf di kacaunya hehehehe...
     Salah satu babak yang penuh debaran nak tunggu Naga ini melompat untuk amik limau dan collect angpaw...salah satu kepercayaan kaum cina yang memberi maksud untung atau tuah.
Amboi Naga siap jumpa Big bos lagi nak minta angpow yer..

                 Dah dapat angpow meh la kita berselfie...Thanks sangat mereka yang sudi beri angpow ni yer....heheh
        Bergambar dengan colleague, muka happy dapat angpow...

          Berselfie dengan jambangan bunga 6 kuntum..

 Berselfie dengan buah tangan dari Si Raja Monyet...
First time naik Transit Ford ke jamuan Makan Malam..
                                Hiasi Limau dengan perkataan Tuah atau Ong...hehehe







No comments: