Google+ Followers

Monday, 15 February 2016

Si Spiderman Penjual Nasi Lemak..


                     Zaman ekonomi yang agak merundum ini ke punca Spiderman pun kena cari "Second Job" bagi mencari pendapatan lebih heheh ...Kalu Peragut nampak lari lentang pukang ini kang tak pasal-pasal kena gantung dekat sarang labah-labah...heheh
                 Menarik kisah Spiderman ini menjual nasi lemak dengan mamakai kustom spiderman selain harga nasi lemaknya cuma sekitar RM 2.00 dan bukan mengunakan bungkusan daun pisang, kertas minyak mahupun polisterin tapi ia dipek dalam bekas plastik  tupperware  plastik standard restoran tau dan kandungan juga not bad walau harganya agak murah untuk hidangakan seperti itu.

                      Gerai Nasi Lemak Spiderman ini tidak mempunyai lokasi tetap . Ia dibuka di beberapa tempat di Kelantan seperti Kota Bahru, Pasir Tumboh, Kubang Kerian dan kawasan berdekatan .Sesuai dengan tema Spiderman ada di mana-mana wahai penjenayah BEWARE ye heheh..
                      Selain itu  sikap Encik Spiderman yang peramah rajin bertanyakan feedback orang ramai tentang lokasi gerai nasi lemak yang patut didatanginya. Oleh itu, rajin-rajinlah mengikuti perkembangan perniagaannya di laman sosial untuk merasai sendiri Nasi Lemak Spiderman yang semakin popular ini...
                  So lepas ini boleh la Cheq Hanie open gerai jual gula-gula pakai customer ELSA or ELDER dari FROZEN ..heheheh..apapun syabas kepada Encik Spiderman kerana sangat kreatif dalam menjalankan perniagaan dan mukin membantu memberikan inspirasi kepada orang lain.lpas ni laris la kedai-kedai kostum  kalu sebelum ini hanya ada dinner function je orang cari sekarang nak berniaga pun orang cari heheh

4 comments:

Elia Si Jejariruncing said...

Wahhh.. Rajin cheq hanie update blog! Cerita pon menarik.. Kipidap.. Dongibab..

P/s: miss u

Husna Rahman said...

mencari kelainan tu ptg klu nak stay lama dalam bisnes skang ni plus utk attract lbh ramai custmer..

HANIEZAFRI said...

ELIA...u know i miss u a lot taw...sop..sop...thank elia taw support kita nie heheheh...

HANIEZAFRI said...

Husna Rahman : kan..so lpas ini jual ais cream kat bazar leh tgok macam2 pakaian costum para peniaga..heheh