Google+ Followers

Sunday, 14 February 2016

Isnin...Monday...

                   Hari isnin hari mood malas bekerja selalunya hari isnin family cheq Hanie ni akan jadi sangat-sangat kecoh mana taknya si husbnd kecoh nak ke tempat kerja ..si anak-anak masih tido liat nak bagun untuk ke rumah babysister, mana breakfast nak di siapkan mana bekal untuk anak-anak..so hari isnin yang sungguh stress nak plak kalu lama bercuti mood malas tu makin menjadi-jadi....sempat lagi selelap atas sofa sambil tunggu mama bersiap..
                 Sampai office amik mood salfie dlu....tengok la pakai tudung pun mana sempat je..heheh..so nak cover line kalu orang tanya "napa tudung cheq hanie tu ..." jawapanya fesyen la...heheh
                     Hari isnin nilah selalunya akan datang bermacam-macam masalah...tu tak kena ini tak kena..bos panggil nak report la itu la ini la...pc tak boleh on lah...telifon tak boleh call la...printer tak mau printer la.. problem lah..pendek kata serabutlah..heheh tu jugak leh jadikan alasan nak rest jap hehehe
   Sebagai cara nak hiburkan hati ..jom selfie..amik mood ye..


No comments: