Google+ Followers

Wednesday, 9 December 2015

TIPS JIKA BAYI ANDA MENANGIS MALAM..



         Felling  sangat happy sebab dapat nephew baru..Selamat datang baby Aida.Taraaa... nilah dianya baby aida.



                          Tapi baby aida ni masih belum dapat suaikan diri dengan keadaan kat luar ni so de masalah nangis malam , jadi meh kita kongsikan tips untuk bakal-bakal ibu dan ibu bapa yang ada masalah yang sama..al maklumlah ibu yang baru lepas bersalin ini kena ada waktu rehat yang ckup kerana badan dalam keadaan lemah tapi macamana nak rest kalu baby kita tu jenis susah tido malam atau menangis malam ..pendek kata terpusing waktu..siang dia tidur malam berjaga...mesti ada yang alami kan..jom kita follow tips kat bawah ni heheh..



     Ha...satu lagi perkara penting bagi ibu yang dalam pantang BERSTOKIN ok ...kata orang tua2 kaki ni banyak urat yang boleh buat kita ini ibu-ibu selalu sakit-sakit badan akibat urat masuk angin..
mukin masa muda ini tak rasa tapi bila umur semakin meningkat kita akan merasainya..

        

No comments: