Google+ Followers

Thursday, 17 December 2015

Jom join Segmen Blogwalking Jejari Runcing




http://jejariruncing.blogspot.my/2015/12/segmen-blogwalking-bersama.html


 Pertama kali cheq hanie nak join segmen ni.

Segmen Blog walking Jejariruncing

disebabkan blog ni masih baru dan tak ramai pembaca, nak cuba la ramaikan..

lagipun kalau buka blog nak baca pun tak tahu nak baca blog siapa.. so mungkin lepas ni lebih banyak blog yang akan saya discover melalui segmen ni


pada korang yang nak join, caranya mudah je..

nak tahu lebih, just tengok kat SINI







12 comments:

Nor Afidah Bte Che Azmi said...

Good luck yer.Fida pun dah join segmen ni..jemputlah singgah blog fida jugak
http://iampiegirl.blogspot.my/2015/12/jejaring-runcingsiapakah-jom.html

HANIEZAFRI said...

mmm jom kita join...anyway cheq hanie nak follow Nor jgak..salam perkenalan dari CHEQ HANIE YE

JAMIL HASHIM said...

JALAN2 DARI http://jmbelog.blogspot.my/2015/12/sebab-saya-happy-saya-nak-buat-segmen.html

Riana LittleCuties said...

Salam... ;-) kte jalan2 ke sini...dari segmen yang sama.. salam kenal

Azwar Syuhada said...

Salam perkenalan, datang dari segmen yang sama!

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.my/2015/12/blogger-jejariruncing-aka-kak-elia-buat.html

najwa zahid said...

Hai..... blogwalking kat sini. dri segmen jejariruncing

Mrs Yatie said...

Salam perkenalan dari PG ;)

http://mrsyatie.blogspot.my/2015/12/jejari-runcing-blogwalking-segmen.html

Cik Cahaya Bunga said...
This comment has been removed by the author.
Cik Cahaya Bunga said...

singgah jenjalan kat sini.. dari segmen yang sama.. salam perkenalan..

http://erinndryana.blogspot.my/2015/12/segmen-blogwalking-by-cik-jejari-runcing.html

HANIEZAFRI said...

ok..salam perkenalan ye..sudi2 lah follow blog cheq hanie yer..heheh

HANIEZAFRI said...

:-) ok..salam perkenalan..rajin2 singah blog hanie

HANIEZAFRI said...

salam perkenalan jugak dari cheq hanie..de masa jemput folow blog kita yer..