Google+ Followers

Thursday, 10 December 2015

LIPSTIK NYX YNG SANGAT OWESOME





Jom cheq hanie nak share ari nie mengenai Lipstick brand NYX yang cheq hanie order from Instagram ni.Memang teramat lah sangat owesome .Kelebihan lipstik ni kalu pakai tahan lama sampai petang tidak melecit macam liptik biasa..kemas,snang dipakai n senang simpan macam liplos je sapu kat bibir tidak comot macam lipstik or liplos kita biasa pakai ...tak ada nak patah-patah  kalu simpan dalam beg..penutup pun kmas tidak mudah terbukak...so save la heheh


Colour Cheq Hanie pakai ini SAN PAULO BY NYX....Cheq Hanie rasa suka sangat dan tidak nyesal beli.heheh..so pas ni nak tambah koleksi lah huhuh...
 
 


No comments: