Google+ Followers

Thursday, 17 December 2015

Pasukan Tok Gajah Sertai Team Selangor..



            Hari ni Cheq Hanie nak share story tentang sukan bola ,nak kata minat sangat bola ini tak lah sangat cuma yelah kita akan add on pengetahuan serba sikit tentang pasukan kelahiran kita iye idok.. serius cakap pasukan bola pahang ada kemajuan yang sangat bagus tapi sejak akhir-akhir ini mutu permainan semakin lemah dan merundung..ada banyak spekulasi yang Cheq Hanie dengar cuma tak tahulah kesahihannya.





Dan hari ini satu lagi berita mengejutkan dalam sukan bola , tiga pemain dari pasukan Tok Gajah telah diumumkan akan menyertai pasukan SELANGOR untuk musin baru .Cheq Hanie harap sangat pasukan Tok Gajah ini akan tetap maju dan meningkatkan lagi mutu permainan .

      



Berikut adalah senarai bekas pemain Tok Gajah yang dibawa masuk menyertai skuad Selangor:

Mohd. Khairul Azhan Mohd Khalid (PG)
Mohd. Razman Roslan (Pertahanan)
R. Gopinathan (Pemain Tengah)

 



4 comments:

Roziah Muhammad Nor said...

ada juga yang masuk JDT. sy pun tak minat bola tapi sesaja jela kan ambil tau. hihih

Reena Kamarudin said...

kan? saya pun terkejut juga. walaupun takdelah minat bola sangat huhu tapi sebab anak jati pahang, ambillah tau serba sedikit. btw, saya dari segmen bw elia :)

HANIEZAFRI said...

saya pun ada dengar macam tu..so nampaknya banyak perubahan yang akan berlaku selepas ini...

HANIEZAFRI said...

mmmm hai..salam perkenalan..