Google+ Followers

Friday, 25 September 2015

K-COLLY Sweet 17 yang Awesome

                                   
               First dengar kawan-kawan cakap tentang produk K-COLLY ni tapi tak rasa nak cuba tapi lepas tengok sendiri BBF pakai dan sangat berkesan terus teruja nak beli..First Cheq Hanie beli online kat instagram coz kalu compare price mmg banyak berbeza..


                         Sebelum Ambil K-COLLY ni wajah mmg la pucat lesi kalu tak pakai bedak and lipstik silap2 macam orang sakit tenat lah..nah Cheq Hanie belanja sekeping wajah terdahulu sebelum guna...heheh..




                  Selepas guna seminggu ...dan hasilnya memang  Awesome !!!! ... bukan saja kulit tapi badan pun rasa lebih bertenaga..so Cheq Hanie belanja sikit yer..jangan cakap akak tak payung yer heheheh....

                                        BENEFIT FROM K-COLLY SWEET 17 COLLAGEN


-Pencerahan Effective skin between early as 3 days

- Helps restore damaged skin, dull, troubled

- Restores skin elasticity, sagging and dry

- Get rid of small wrinkles and fine lines on the edge of the eye

- Reduces freckles or pimples on the face

- Eliminate cracks and wrinkles after childbirth

- Provide a robust real energy throughout the day

- Good for mothers who are pregnant or lactating

- Reduces the appearance of cellulite, scars or dark effect

- Reducing pain during menstruation / menstrual

- Eliminate kegelupasan in the face

- Improve the structure of the self-cleaning and chapped lips

- Enhance immune / prevent disease

- Reduce the impact fracture bhgian heels or soles

- Minimizes pores effects of skin damage

- Slow the aging process in line with the elasticity of the skin

- Suitable for men and women / teens
 
- Gives confidence when skin problems can be solved

Cara amik  K-Colly SWEET17 

Amik 1 or 2 scoop dalam mulut sebelum makan pagi  . 1 kali  sebelum masuk tido




No comments: