Google+ Followers

Tuesday, 22 September 2015

bermulanya di sini...


23/9/2015 - Hari nie sejarah tercipta...tarikh keramat aku bermula sebagai blogger heheh ni semua atas sokongan tunjuk ajar cik Elia (Tengkiu sangat2 taw ) ...Banyak benda yang nak di cerita nie nak kongsi untuk semua..ok cheq Hanie cerita sikit tentang biodata cheq no..Nama Cheq Hanie asal pahang..anak de 2 orang..dua-dua hero yang hari-hari  bikin mama ni kepala pusing hahah...tulah namanya anak-anak..bila depan mata kecoh n gamat jadinya bila tak ada depan mata rindu bukan kepalang....

Hari ni last kerja sok dah start cuti raya nak balik kampung ...jalan kat KL ni dah mula lengang tengahari ni..so confirm jalan balik kampung akan sesak malam ni nasib la nak apply cuti awal tak dapat so redah jelah ..gembiranya nak balik raya..harap perjalanan di permudahkan ....haiii bila la nak pukul 5 ni nak balik dah ..banyak benda kut nak kena buat sebelum nak balik kampung ...nak kena kemas barang2..nak clearkan rumah sebab nak tinggal lama...Tapi kali ni raya Haji tak de persiapan apa memandangkan ekonomi pun xok so kena save la tak boleh nak raya sakan sangat macam sebelumnie..
 





1 comment:

Elia Si Jejariruncing said...

you're most welcome bebeh!!! lepas ni dah boleh membebel dlm blog pulak ye cik hanie ;)