Google+ Followers

Wednesday, 23 September 2015

Red Bull datang....







Hahahahah...disaat badan penat tak de tenaga sebab sibuk buat kerja office dan kerja rumah yang xpernah abis de pulak lorry Red Bull datang kat office nie bt promosi belanja sebotol red bull datang tu satu kisah tapi ladies cun yang tukang promosi ni buat laki2 kat ofis ni naik miang macam ulat bulu heheh mentang2 cun ternganga dengar heheheh..adoiii...hai Red Bull macam pucak mencipta ulam mendatang ceh wah la pepatah lak pulak..mmm kalu nak tahu ni pun pertama kali rasa nak Red Bull ni ..not bad jugak lah..macam rasa 100 plus skit tp masam sikit...mmm alahai lambat nya masa berjalan hati dah xde semangat nak kerja nak balik hehhehe..

1 comment:

Elia Si Jejariruncing said...

ahkak ahkakkk... kite ambik gmbr ni ek.. hehehe.. good luck in ur new blog discovery! ;)