Google+ Followers

Wednesday, 27 January 2016

JOM REQUEST SAMPLE !!

                  Ok jom kita try request sample pampers Huggies.. sebelum ini cheq hanie memilih pampers PET PET since dapat baby yang pertama tapi bila ada baby kedua ini hanie nak cuba pampers jenama lain pendek kata nak save skit la..kalu ikut harga pamasaran sekarang pampers jenama pet pet lebih mahal berbanding yang lain so lepas search jumpa la website jenama pampers ini so dengan gatal tangan cheq hanie duk la google..

        Caranya memang mudah just google REQUEST SAMPLE PAMPERS MALAYSIA depend kalu nak request sample barang lain pun boleh terpulah pada availability syarikat produk barangan itu ..bukan semua produk ini sudi bagi sample ada juga ikut promosi ikut bulan-bulan dan masa-masa tertentu kena selalulah search kat google...hhehe

   

            Selepas dah google dan pilih website yang betul klik pada REQUEST SAMPLE dan akan keluar paparan seperti ini , ada 2 pilihan ahli baru atau memang dah jadi ahli..bagi yang pertama kali of course la pilih yang pertama ye (NOT YET A MEMBER ) bagi mereka yang memang dah jadi ahli pilih yang kedua (ALREADY A HUGGIES HUG CLUM MEMBER )


 



             Bila dah klik Sign Up akan keluar paparan macam ini , masukan detail macam nama ,ic number alamat ,email dan nombor telifon senang dah mudah heheh...


                      Bila dah masukan detail korang pilih pula jenis produk pampers yang mana nak request sample tu..pastu pilih saiz yang korang nak...





                  Pastu submit dan tunggu dalam 2-3 minggu pihak Huggies pos kepada korang dengan sabar ye..





                                                  Dan inilah hasilnya... selamat mencuba..


 MODEL HUGGIES kat rumah cheq hanie....hehhe




No comments: