Google+ Followers

Monday, 11 April 2016

ZOOTOPIA

                    Masa tengok iklan cerita ini terfikir nak bawak anak-anak cheq hanie tengok wayang...sebenarnya Cheq Hanie belum pernah bawak anak menonton wayang..mula rasa takut jugak kalau-kalau meraka meragam tak nak duduk diam atau buat bising tapi gamble jelah kalau tidak ok keluar jelah...
                
                    Dan kali ini jugak pertama kali cheq hanie beli tiket untuk kanak-kanak heheheh..murah rupanya...RM 7.50 berbanding dewasa RM13.50...
                  Mula ingat nak pilih seat yang belakang sekali tapi dah penuh ramai lak yang minat cerita ini,bukan penuh dengan kanak-kanak tapi orang dewasa ...masa search kat fb ramai yang kata cerita ini sangat kelakar..
   Siabang dah dapat seat terus excited tak nak join selfie heheheh....


           Sesi Tukar tempat duduk sebab abang terlebih excited tengok sampai ketawa besar takut menganggu orang sebelah so Cheq hanie pindahkan dia duduk tengah-tengah senang nak contral ..biasalah anak-anak ni cepat lupa kena kita sebagai ibu ayah ingatkan selalu kat sebelah sehingga dia dewasa..heheh
                     Alhamdulilah semua dalam keadaan terkawal dan berjaya habis tonton wayang cerita Zootopia dengan anak-anak dengan jayanya.
Tengah-tengah syok tengok cerita Zootopia ni curi-curi snap pic sikecik yang tengah syok tengok cerita sambil makan popcorn heheh




No comments: