Google+ Followers

Friday, 22 April 2016

Farewell Party

                  Farewell Party to Mr.Syafiq as our manager ,macam biasa Cheq Hanie selaku organizer bagi project Farewell sibuklah mana nak cari catering dan menu apa...kali ini sambutan taklah meriah sangat majlis ini Cheq Hanie organize last minit atas masalah technical ..heheh...alhamdulilah segalanya berjalan lancar atas bantuan collegue tersayang thank you allous...


Sesi paling best ...makan..heheh kek ni pun beli last minit ...nasib ada driver professional yang tolong hantar Cheq hanie beli...terima kasih ye...

           Punya last minit create event farewell order makanan pun last minit nasib akak catering sudi nak amik order kami..
               Orang sibuk amik makanan Cheq Hanie pun join jugak la..cameraman pun berjaya snap pic kapala cheq hanie tengah busy pilih makanan...
                Ladies yang dipertangungjawab untuk amik kontrak buat air....sempat lagi selfie tu heheh...."""" Lady teeee"""" baru tu..heheh
                  Team Ladies berpesta makan...kerja bersama...makan bersama selfie bersama...heheh
              Kalu dah minat selfie sambil makan pun jadi tak kisah la apa jua keadaan..

                                     Punya syok selfie sampai bos pun nak join...


 Our best team..




No comments: