Google+ Followers

Friday, 10 June 2016

Surprise Gift Putu Bambu..

                        Terima kasih dan rasa sangat kelakar bila teringat cara My beloved husband bagi hadiah surprise nya pada cheq hanie..hehhehe...memang kelakar bila terfikir balik seorang yang pendiam dan serius cuba menjadi romantik heheh...

                             Mulanya encik husband tanya nak kuih putu tak ?...cheq hanie buat muka pelik dan cakap tak nak (dalam hati cakap napa lak tiba-tiba beli putu bambu ada apa-apa pesta ker ?? )..tapi dia ckp tak baik tolak rezeki sambil buat muka selamba dan hulur 1 beg plastik dan terus naik ke bilik atas ...Cheq hanie amik tanpa banyak soal dan bukak..

WAHHHHHHHHH...bila bukak dalam beg plastik ada kotak kecil dah siap balut dengan tanda tag " I LOVE YOU "
                     Memang happy giler bila tengok ...inilah putu bambu hehehehe...terus naik atas cari encik husband tanya untuk apa dapat hadiah nie hehehe...tapi dia leh jawab entahlah suka-suka je dengan muka selamba (muka takde perasaan) heheh..dengan penuh excited terus buka hadiah dan memang happy sangat sebab dapat jam yang tangan yang memang cheq hanie suka...siap like at IG masa mula-mula nampak dalam iklan...tak sangkalah akhirnya boleh jadi milik cheq hanie jugak heheh..

                           Inilah putu bambu saya ...warna pink lagi...hehehehe


      




No comments: