Google+ Followers

Friday, 3 June 2016

Mengandung anak ke 2


                         Cari-cari dokumen dalam fail laptop terjumpa pulak folder pic birthday ke 27 yang sarat menanti detik kelahiran anak ke dua Zac Aidiel..nak tergelak pun ada bila tengok pic nie...dengan muka pucat dan tembamnya hehehe
             Betul kata orang tua-tua bila kita mengandung ni watak ibu yang mengandung itu di pengaruhi oleh anak dalam kandunganya..."jika anak dalam kandungan itu bayi lelaki ibu akan selalu sindorm tidak suka untuk bersolek atau berhias hingga menampakanya seakan lebih pucat dari biasa berbanding ibu yang mengandungkan anak perempuan wajah akan lebih berseri kerana lebih berminat untuk berhias...tapi ini hanyalah sebahagian ye..tidak semestinya hehehe

Tak kisah lah apa sekalipun yang penting masa ini memang tak sabar nak menanti cahaya mata ke dua...
 Satu lagi sindrom orang mengandung ini akan selalu buat banyak perkara pelik sewaktu hamil tanpa dia sedari macam contoh masa cheq hanie pregnant suka sangat makan makanan yang sama setiap hari tanpa rasa jemu...hairan kan.. kalau boleh hari-hari nak makan makanan yang sama hehehe...


No comments: