Google+ Followers

Wednesday, 28 June 2017

Awas Bedak Dan Kanak-kanak???

     Bedak kalau ada anak kecil banyak gunanya dan memang akan sentiasa ada dalam stok dirumah tanpa putus..boleh dikatakan barang wajiblah hihi..tapi bila bedak disalah guna seperti ini agak-agaknya perlu ke diketogorikan barang bahaya dirumah dan perlu letak tanda AWAS ...hihihi

     Siapa yang ada anak kecil macam cheq hanie pasti melaluai saat kejadian macam ni..harap bersabar dan bertenang ye..hihii

5 comments:

Ahmad Hasif said...

hahhahaha... sy pun penah buat cengini masa kecik dulu... :D :D

tu belum lagi tabur bedak atas lantai pastu buat drif guna kete remote control.. :D :D :D nasib la skrg ni kete remote control tu xbpe nk popular sgt dh..

Haniezafri Othman said...

Heheh...budak banyak idea tambah2 budak sekarang ni..heheh..isu bedak ni tak kan brkesudahan

Eeiou _ said...

Hahaha byk dah kes macam ni.

Julia Tarmidi said...

Salam singgah sini dan follow :)

Btw jom join GA saya,

http://www.akuseorangtraveler.com/2017/11/give-away-hadiah-misteri-dari-astraveler.html

Haniezafri Othman said...

insyallah...tq .. Julia Tarmidi